Vrijdag 22 mei hebben 2 afdelingen van onze vereniging een prachtig concert gegeven in het Zuidpleintheater, waarin het publiek is meegenomen op een reis vol verhalen.

Voor de pauze beet het Leerlingenorkest onder leiding van Lisette Harms het spits af met een zeer gevarieerd programma, waaronder 2 excellerende solisten ("Feeling Good" met Jelte de Buck op trombone, en "Harlem Nocturne" met Julian van der Linden op altsaxofoon).

Na de pauze was het de beurt aan het Harmonieorkest onder leiding van Hendrik Stinders. Na de jacht op een walvis (in "Ahab", met Rien Kroon als gepassioneerd verteller), via een tussenstop in "a galaxy, far far away" ("Star Wars") en vliegend op de rug van draken ("How to train your Dragon") kwamen we uiteindelijk terecht bij het toetje van de avond: een spannende tocht met de "Black Pearl" tijdens "Pirates of the Caribbean").

Er zijn een aantal mooie foto's geschoten van deze avond, welke te bewonderen zijn in het fotoboek (of via een klik op onderstaande foto).