Bij onze vereniging kunnen natuurlijk nieuwe muzikantjes lid worden, die aan het begin staan van een leuke muzikale hobby. Lees hieronder meer informatie hierover. Daarnaast zijn ook gevorderde muzikanten van harte welkom om in een orkest mee te komen spelen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Beste jongens en meisjes,


Ben je op zoek naar een leuke hobby? Waaraan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes veel lol kunt beleven? Wat dacht je dan van trompet spelen bij het harmonie-orkest van De Bazuin? Of klarinet? Misschien lekker hard op de trom slaan?

ImageMuziek maken is heel leuk. En samen met anderen muziek maken, is nog veel leuker. Zeker als je snel je eigen instrument krijgt en leuk mee kunt spelen in ons leerlingenorkest, waar je muziek speelt van K3 tot klassiek. En dan hebben we ook nog veel andere leuke dingen voor jullie te doen, zoals filmmiddagen, jeugdweekend enz., enz...

Lijkt muziek maken bij het harmonie-orkest van De Bazuin je leuk? Meld je dan snel aan, want binnenkort starten we weer met een nieuwe groep in onze opleiding. En vraag je vriendjes en vriendinnetjes of ze ook mee doen, want dat maakt het natuurlijk extra leuk.

Wie weet tot gauw !!

Beste ouders,

Hierboven hebben wij aan uw kind aangegeven dat muziek maken vooral leuk is. En dat is het ook! Maar het is meer dan dat en ook daarover willen wij u graag informeren.

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek maken een zeer belangrijke invloed heeft op zowel de intelligentie als de sociale vaardigheden van uw kind. Op jonge leeftijd zelf muziek maken bevordert integratie, stimuleert intelligentie, verbetert sociaal gedrag, bevordert schoolprestaties, verbetert het zelfbeeld en vermindert concentratieproblemen. De leeftijd van 7 of 8 jaar geldt daarbij als het ideale startmoment.

ImageWat sport is voor het lichaam, is muziekbeoefening voor de geest. Dat heeft de vereniging niet zelf bedacht, maar dat is het overduidelijke resultaat van uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, dat u na kunt lezen op de website www.muziekmaaktslim.nl. Deze conclusies zijn toch belangrijke argumenten om muziek maken serieus te overwegen als een hobby voor uw kind, want daarvan heeft het z´n hele leven voorsprong en plezier. En muziek maken, dat kan in alle soorten en maten bij muziekvereniging De Bazuin.

De Koninklijk Erkende Christelijke muziekvereniging De Bazuin realiseert zich dat jeugdleden de basis vormen voor de toekomst en daarmee voor onze toekomstige muzikale successen. Daarom investeren wij daar veel tijd en energie in! Allereerst met een kwalitatief goede opleiding, die bij ons vanaf de eerste (blokfluit)les wordt gegeven.

Vakbekwame en gediplomeerde docenten leveren daarbij op een plezierige manier voor elke leerling maatwerk, waardoor uw zoon of dochter elke les opnieuw wordt gestimuleerd. Ten tweede met een samenspeelgroep en leerlingenorkest, waar uw kind op een leuke wijze met leeftijdsgenootjes leert samenspelen in een heus orkest. Vervolgens door binnen het harmonie-orkest regelmatig muziekstukken te spelen, concerten te geven en zelfs evenementen te organiseren die ook uw kind erg aanspreken. En tenslotte door het organiseren van op de jeugd afgestemde nevenactiviteiten, waarbij vooral plezier maken voorop staat en het muziekinstrument niet altijd nodig is.

Kortom: lid worden van onze muziekvereniging biedt een leuke hobby met levenslang plezier. Ook voor uw kind! Voor nadere informatie over de muziekvereniging en onze jeugdopleiding kunt u contact opnemen met één van onderstaande personen.


Vriendelijke groet,
namens de Commissie Opleiding en Jeugd (COJ) van de Koninklijk Erkende Christelijke Muziekvereniging De Bazuin
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.